АВТОновости 

Зимові тести шин підтвердили переваги шин Goodyear

Зимові тести шин підтвердили переваги шин Goodyear
25/10/2018 14:08
25/10/2018 14:08

Брюсель, жовтень 2018. Шина Goodyear UltraGrip Performance SUV посіла перше місце в останньому тесті зимових шин для SUV, що проводився німецьким журналом AutoBild Аllrad і отримала оцінку «Зразково». Шини розмірністю 235/60 R18 тестувалися на кросовері Audi Q5 і отримали високу оцінку за відмінну керованість в будь-яких погодних умовах, хорошу реакцію рульового управління і короткий гальмівний шлях.


Тест показав, що Goodyear UltraGrip Performance SUV є відмінною зимовою шиною, що підходить для будь-яких дорожніх умов в найхолодніші періоди. Шина отримала максимальні оцінки за зчеплення на мокрій і керованість на сухій дорозі, а також показала чудові результати в гальмуванні на снігу.


Майк Рітокоскі, віце-президент, директор з маркетингу Goodyear в Європі: «Ми дуже раді бачити шину Goodyear знову в статусі переможця тесту. Цей високий результат показує, що шини Goodyear UltraGrip Performance SUV є одними з кращих шин на ринку».


Другою приємною новиною стала перемога шини Goodyear UltraGrip 9 розмірністю 205 / 55R16. Шина посіла перше місце в щорічному зимовому тесті шин ADAC / TCS / ?AMTC. Редактори описали UltraGrip 9 як шину з дуже хорошими збалансованими характеристиками, високою ефективністю, а також відзначили, що UltraGrip 9 особливо ефективна на сухих і засніжених дорогах.

Навіщо потрібні зимові шини?

Існує кілька вагомих причин, щоб розглянути питання про покупку зимових шин:

• Закон: в деяких європейських країнах з більш холодним кліматом використання зимових шин є обов'язковим.
• Чим температура нижче, тим зимові шини ефективніше: шини, виготовлені зі спеціального складу гуми, полегшують контроль і керованість автомобіля на засніжених і зледенілих дорогах.
• Підвищене зчеплення з дорогою: зимові шини мають широкі блоки протектора і додаткові ламелі, які надають шині додаткове зчеплення з зимовими дорогами, в крутих поворотах і допомагають позбутися від налиплого на шині снігу.
• Впевненість і контроль: більшість водіїв дійшли висновку, що зимові шини забезпечують додаткову безпеку на дорозі в складних зимових умовах.
• Довговічність: літні шини зношуються значно швидше за низьких температур, ніж зимові шини.
Источник Goodyear
АВТОновости
 Castrol в авангарді інновацій.
11/03/2024 16:28
11/03/2024 16:28
Castrol виповнилось 125 років, ми дивимося у майбутнє з новою стратегією. Як і личить світовому бренду, в цьому ювілейному році Castrol представляє нову сміливу стратегію «Попереду, Вище, Швидше».


Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

Як вибрати автосервіс Сьогодні в Україні працює просто величезна кількість СТО. Саме тому дуже важливо правильно вибрати СТО.

СТО