АВТОновости 

«Велике жіноче ралі» 2016

«Велике жіноче ралі» 2016
15/02/2016 08:42
15/02/2016 08:42

Київський міський автомотоклуб (КМАМК), Автомобільна Федерація України, за підтримки Київської міської держадміністрації 8 березня 2016 року проведуть І етап традиційного щорічного «Великого жіночого ралі» — клубного змагання на серійних автомобілях. З 3 лютого 2016 року Київський міський автомотоклуб офіційно почав приймати заявки від учасниць та спонсорів. У змаганнях можуть брати участь виключно жіночі екіпажі, кількість місць обмежена — 50 екіпажів по 2 людини в кожному (пілот, штурман). До участі у змаганнях допускаються тільки серійні легкові автомобілі, зареєстровані в Державтоінспекції, які відповідають вимогам Правил дорожнього руху України.
«Велике жіноче ралі» стартує і фінішує на Троїцькій площі біля спорткомплексу «Олімпійський».
«Велике жіноче ралі» за багато років проведення гонки залишило яскравий слід у пам’яті киян і гостей столиці. Особливо популярні ці перегони серед жінок, які прагнуть відсвяткувати «жіночий день» екстремально: щороку в Київський міський автомотоклуб надходить величезна кількість заявок на участь.
Головні завдання змагань незмінні: проїхати по маршруту гонки по вулицях Києва і пройти спеціальні ділянки. Загальна дистанція ралі близько 70 км. Рух учасниць змагань за маршрутом тільки в рамках Правил Дорожнього руху України.
Автомобілі учасниць поділяються на класи:
N 1 — до 1400 м3
N 2 — до 1800 м3
N 3 — понад 1800 м3
Також передбачений абсолютний залік.
Источник
Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

Як вибрати автосервіс Сьогодні в Україні працює просто величезна кількість СТО. Саме тому дуже важливо правильно вибрати СТО.

СТО