АВТОновости 

Bosch запускає каршерінг для електрифікованих мікроавтобусів

Bosch запускає каршерінг для електрифікованих мікроавтобусів
25/10/2018 12:33
25/10/2018 12:33

Послуга буде тестуватися в мережі будівельних гіпермаркетів Toom, в Німеччині.


-Короткострокова оренда автомобіля в тренді: рішення для мобільності Bosch йдуть в ногу з часом
-Запуск заплановано на грудень 2018: покупці великогабаритної техніки зможуть протестувати послугу
-Термінова доставка: мобільний додаток для бронювання мікроавтобуса і використання його для транспортування своїх громіздких покупок додому без зайвого стресу
-Екологічні автомобілі: електрифіковані мікроавтобуси забезпечують нульовий викид шкідливих речовин

Штутгарт, Німеччина швидка оренда автомобіля за допомогою мобільного додатку послуга, якою тільки в Німеччині користуються близько 2 млн людей. Популярність каршерінгу зростає, і компанія Bosch вирішила запустити нову послугу спільного користування автомобілями для електрифікованих мікроавтобусів на цьому перспективному ринку. Партнер проекту мережа будівельних гіпермаркетів Toom, які належать великому німецькому ритейлеру Rewe, стане майданчиком для пілотного тестування послуги. Саме в спеціалізованих магазинах подібного формату завжди є попит на мікроавтобуси з достатнім простором для перевезення важких і громіздких вантажів. «Bosch активно розвиває портфель цифрових послуг в області міської мобільності. Сервіс з надання електрифікованих мікроавтобусів для спільного користування має вагомий потенціал для зростання і розвитку», стверджує д-р Райнер Калленбах, президент підрозділу Connected Mobility Solutions компанії Bosch. Toom, чия мережа складається з понад 330 магазинів, є одним з провідних постачальників товарів в Німеччині для доброустрою житла. З грудня 2018 року покупці в п'яти обраних магазинах за допомогою всього кількох кліків зможуть прямо з магазину замовляти електрифікований мікроавтобус, щоб швидко і легко доставити додому придбану кам'яну плиту, балконні рослини і банки з фарбою. «Як компанія, прихильник принципів сталого розвитку, ми завжди прагнемо пропонувати рішення, які сприятимуть охороні навколишнього середовища. І ми раді, що з нашим новим сервісом наші користувачі зможуть доставляти свої покупки додому екологічно чистим способом», коментує Вольфганг Вогт, керуючий директор мережі гіпермаркетів Toom з питань фінансів і персоналу. Bosch добре розбирається в наданні послуг спільного користування, про що свідчить Coup - його сервіс з прокату електроскутерів. З моменту запуску в 2016 Coup постійно розвивається і тепер має парк з 3 500 скутерів в Берліні, Парижі та Мадриді.

Електропарк в оренду
У Німеччині кожен десятий автомобіль спільного користування тепер працює на електродвигуні. Bosch використовує транспорт тільки з електроприводом. «Повністю електрифікований транспорт оптимальне рішення для міської мобільності, незалежно від того, йдеться про доставку в центрі міста або індивідуальну мобільність у великих містах», розповідає Калленбах. Спочатку послуга з обміну мікроавтобусами буде доступна в Німеччині в господарських магазинах в Берліні, Франкфурті, Лейпцигу, Тройсдорфі і Фрайбурзі. У цих магазинах вже встановлені пункти зарядки для невеликих електрифікованих мікроавтобусів, які надаються виробником електрофургонів StreetScooter. Bosch забезпечує ці автомобілі компонентами трансмісії. У компанії вважають, що сервіс спільного користування електрифікованими мікроавтобусами може бути впроваджений не тільки для господарських магазинів. Якщо нова послуга стане популярною, Bosch планує розширити сферу її застосування і залучити інших партнерів, будь то інші магазини мережі Toom, меблеві магазини, продуктові супермаркети або магазини електроніки.

Попрощайтеся зі стресом під час шопінгу
Сервіс спільного користування автомобілями вже давно не нішевий ринок, про що свідчить швидке зростання сектора: до 2025 року, за прогнозами Frost & Sullivan, кількість користувачів цих послуг у світі досягне 36 млн осіб. Все більше і більше людей, особливо в великих містах, використовують мобільні сервіси, щоб зарезервувати автомобіль в будь-який час дня і ночі для короткострокового користування. Великі та громіздкі покупки рідко поміщаються в рюкзак, з яким покупець може переміщатися по місту на орендованому скутері або велосипеді. Той, хто шукає спосіб транспортування своїх покупок з господарського магазину, може скористатися новою послугою для бронювання місткого електричного мікроавтобуса за кілька годин або терміново, при здійсненні покупки. Мікроавтобуси можуть бути повернуті на той же пункт видачі, звідки покупець їх взяв. Великою перевагою тут є те, що користувачі платять фіксовану погодинну ставку, яка містить в собі пробіг і перезарядження акумулятора, що часто виявляється дешевше класичного прокату автомобілів. Крім того, весь процес від здачі в оренду до повернення транспорту електронний і не вимагає виснажливого заповнення незліченних паперових документів.
Источник BOSH
АВТОновости
GM Defense розробляє Новий Броньований SUV для Дипломатичної Служби США
27/01/2024 09:48
27/01/2024 09:48
GM Defense отримав від Державного департаменту США вагомий контракт на розробку та постачання нового броньованого позашляховика.


Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

Як вибрати автосервіс Сьогодні в Україні працює просто величезна кількість СТО. Саме тому дуже важливо правильно вибрати СТО.

СТО