АВТОновости 

Велике автоспортивне свято!

Велике автоспортивне свято!
07/08/2013 08:05
07/08/2013 08:05

24 серпня в м. Києві на вул.Хрещатик, в рамках святкування Дня Незалежності України, Київський міський автомотоклуб, Автомобільна федерація України при підтримці КМДА та партнерів проведе традиційне Велике автоспортивне свято! З самого ранку і майже до урочистого салюту головною вулицею країни їздитимуть, ганятимуть і мчатимуть найрізноманітніші спортивні автомобілі, байки та карти. Ми хочемо знову привезти на Хрещатик вашого старого знайомого — «Вепра», на якому президент клубу Сергій Малик планує змагатися в ралі-рейді «Африка Еко Рейс 2014». У святі візьмуть участь наші друзі дрифтери та стант-райдери, буде багато гучної музики, конкурсів та інших розваг.


У цьому параді автоспорту ви зустрінетеся з багатьма відомими українськими спортсменами, що виступають у тих чи інших гоночних серіях. Зокрема, широкій публіці свою команду представить Вадим Притуляк – перший український мотоспортсмен, якому вдалося фінішувати на славнозвісному «Дакарі», та розповість про підготовку до «Дакару 2014». RedBull представить акцію - RedBullCarParkDrift!

На свято запрошені майстри картонного моделювання, які представлять свої роботи не тільки в номінації «Автоспорт». Вони презентують майбутній вересневий Міжнародний Конкурс "IV Відкритий Кубок Києва по картонним моделям-копіям і дерев'яним моделям вітрильників".

Ми запрошуємо на святковий Хрещатик дітей з обмеженими можливостями в комфортних умовах переглянути досягнення сучасного автомотоспорту та поспілкуватися зі спортсменами.

Також з Хрещатика 24 серпня стартуватимуть учасники АкуратРЕЙСІНГу за маршрутом: Київ — Арабатська стрілка.


Источник Детальна інформація на сайті www.kmamk.com
АВТОновости
 Castrol в авангарді інновацій.
11/03/2024 16:28
11/03/2024 16:28
Castrol виповнилось 125 років, ми дивимося у майбутнє з новою стратегією. Як і личить світовому бренду, в цьому ювілейному році Castrol представляє нову сміливу стратегію «Попереду, Вище, Швидше».


GM Defense розробляє Новий Броньований SUV для Дипломатичної Служби США
27/01/2024 09:48
27/01/2024 09:48
GM Defense отримав від Державного департаменту США вагомий контракт на розробку та постачання нового броньованого позашляховика.


Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

Як вибрати автосервіс Сьогодні в Україні працює просто величезна кількість СТО. Саме тому дуже важливо правильно вибрати СТО.

СТО