АВТОспорт 

ПРОГРАМА КОСТЮЧЕНКА ЛЕОНІДА МИХАЙЛОВИЧА

ПРОГРАМА КОСТЮЧЕНКА ЛЕОНІДА МИХАЙЛОВИЧА
23/11/2005 14:57
23/11/2005 14:57

КАНДИДАТА НА ПОСАДУ ПРЕЗИДЕНТА
МІЖНАРОДНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ
„АВТОМОБІЛЬНА ФЕДЕРАЦІЯ УКРАЇНИ”


Костюченко Леонід Михайлович, 1955 року народження, Президент Асоціації міжнародних авто перевізників України (АСМАП), член ФАУ з 2002 року, член Проводу ФАУ з 2002 року.
Участь у діяльності ФАУ: допомога у проведенні змагань, фінансова підтримка загальнофедераційних заходів.


Основні напрямки вдосконалення діяльності ФАУ що пропонуються:


1. ФАУ – громадська організація


ФАУ громадська організація, яка має чітку організаційну структуру, але як будь-яка організація, ФАУ повинна постійно розвиватись. Основними напрямками подальшого розвитку повинні стати: розроблення проектів конкретних програм змішаними групами фахівців (члени ФАУ та представники зацікавлених організацій), практична реалізація проектів повинна бути доручена кваліфікованим спеціалістам та менеджерам.


Члени ФАУ, які на добровільних засадах, допомагають у підготовці, проведенні змагань та заходів, працюють у місцевих осередках, комітетах, комісіях, робочих групах або іншим чином сприяють діяльності ФАУ, повинні бути заохочені, так, як це робиться у міжнародній практиці.


Враховуючи, що опорою ФАУ є члени, необхідно активізувати залучення членів з більшим використанням спортивної діяльності та створення, разом з партнерськими організаціями, продуктів для автомобілістів (асистанських, страхових і т.п.).


Досвід діяльності у попередній період переконливо свідчить про необхідність внесення змін до порядку формування керівних органів ФАУ з визначенням персональної відповідальності членів виборних органів ФАУ за доручену ділянку роботи.


Кількісний склад Проводу бажано зменшити (наприклад не більше 7 осіб), але значну увагу треба приділити його якісному наповненню - кожен з його членів повинен мати власну ділянку відповідальності та нести відповідальність за стан справ.


Для забезпечення більш активної участі місцевих осередків у визначенні шляхів розвитку та методів діяльності ФАУ доцільно створити дорадчій орган („Раду місцевих осередків”) до якого обирати по одному представнику від кожного МО ФАУ.


2. ФАУ – національна федерація з автомобільного спорту:


Враховуючи розвиток нових дисциплін автоспорту та одночасно формування груп спортсменів професійного рівня, доцільно приділити більшу увагу розвитку двох таких напрямків:
- автоспорт високих досягнень: більш ефективно використовувати можливості ФАУ з централізованого залучення Організаторів Чемпіонатів, забезпечення комерційних прав ФАУ та у подальшому використовувати ресурси, що будуть отримані, для підтримки нових дисциплін;
- масовий автоспорту: необхідно зменшити бар’єри входження у автоспорт, за умов дотримання вимог безпеки та належної підготовки гонщиків (школи, технічні вимоги і т.і.).
Така система створюватиме сприятливі можливості для комплексного розвитку усіх напрямків автоспорту.


3. ФАУ – організація автомобілістів


Одним з основних напрямків статутної діяльності ФАУ є розвиток автомобілізму: участь у програмах безпеки руху, сприяння автомобільному туризму, відродження історії автомобільного руху в Україні, інформаційна діяльність.
Нажаль у ФАУ не приділялося належної уваги розвитку цим напрямків, а не використані потенційні можливості тут є, це і взаємодія в рамках національних та міжнародних програм досліджень безпеки руху, вивчення та популяризація міжнародного досвіду перепідготовки водіїв, інформаційна підтримка учасників дорожнього руху, захист прав споживачів автомобільних послуг.


4. Співпраця з іншими організаціями


За роки діяльності у ФАУ склалися партнерські стосунки із значною кількістю автомобільних організацій, але, нажаль, питанням налагодження системної співпраці поки що приділялась належна увага.
Співпраця з такими організаціями, як АСМАП, Організаціями автовиробників, дилерів, автомобілістів, туристичними спілками, організаціями страховиків, при наявності великого потенціалу популяризації їх діяльності через спортивні змагання - великий резерв, який не тільки допоможе при проведені змагань, але і надасть можливість створити систему переваг для членів ФАУ.


5. ФАУ – міжнародна співпраця


З 1992 року ФАУ член найавторитетніших автомобільних організацій світу ФІА та АІТ. Наші зобов’язання перед цими організаціями виконуються, нажаль, неповністю, у тому числі щодо підтримки членів партнерських закордонних клубів під час подорожей в Україні.
Тут є великий потенціал діяльності, все більше наших співвітчизників подорожує Європою автомобілем, а іноземних автотуристів приїжджає в Україну.
Розвиток співпраці в рамках ФІА/ АІТ, участь у діяльності органів цих організацій, повинні стати одним з пріоритетів діяльності ФАУ.

Источник
Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

Як вибрати автосервіс Сьогодні в Україні працює просто величезна кількість СТО. Саме тому дуже важливо правильно вибрати СТО.

СТО