АВТОспорт 

Ралли АНТИКА ! теперь - "Ялта Life:)" рассписание

Ралли АНТИКА ! теперь - "Ялта Life:)" рассписание
08/09/2005 09:29
08/09/2005 09:29

23-25 вересня цього року в м. Ялта відбудеться Міжнародний Чемпіонат з автораллі, етап Кубку Президента “Ялта Life:) Раллі”. Цей Чемпіонат - перший на території незалежної України кандидат на етап Кубку Європи з Ралі ФІА 2005 року.
     Авторалі проходитиме найкрасивішими місцями Криму – більш ніж
170 км гірських серпантинів, де будуть себе випробовувати найкращі раллійні екіпажі України та гостей з-за кордону.


    Кубок Президентів проходить за підтримки Президента України Віктора Ющенка, під патронатом Міністра транспорту та зв’язку України Євгена Червоненка, за підтримки МЧС, МВС, Міноборони  України, Автомобільної Федерації України та партії “Народний Союз” Наша Україна” та за участю компанії “Супернова”.
   Очікується, що під час спортивного заходу відбудеться шоу і фейерверк. Будуть присутні імениті гості - спортсмени, політики та зіроки шоу-бізнесу.
   Ялтинська міськдержадміністрація запевнила, що стоянка для яхтсменів, які прибудуть у ці дні до курортного міста, буде безкоштовною (Вичитать у Чабанова!)


Програма заходу:
       23 вересня о 18.00 - урочисте відкриття автораллі на набережній Ялти
за участі усіх команд, журналістів та гостей 
      24 вересня з 9-ї години ранку - заїзди біля гори Ай-Петрі (8 заїздів, по 2 заїди на кожній спецділянці).
     25 вересня – 4 заїзди по трасах біля Алушти та о 18-й годині у м.Ялта - закриття чемпіонату та нагородження переможців, а також вечірка для спортсменів, журналістів та гостей.


Источник www.iCAR.com.ua


 

Источник
Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

Як вибрати автосервіс Сьогодні в Україні працює просто величезна кількість СТО. Саме тому дуже важливо правильно вибрати СТО.

СТО