АВТОспорт 

Ралі Дипломатів 2007

Ралі Дипломатів 2007
17/05/2007 10:28
17/05/2007 10:28

20 травня 2007 року вперше в Україні відбудеться Ралі Дипломатів – акція, організована спільно Британською Радою в Україні, компанією ТНК-ВР Україна та Київським міським автомотоклубом (КМАМК).


Ралі обіцяє стати однією з найзахопливіших спортивних подій цієї весни. Учасники – співробітники іноземних представництв та міжнародних організацій, які працюють в Україні – спробують себе у якості справжніх ралійних пілотів, випробують та вдосконалять свою водійську майстерність на трасі та спеціально обладнаних майданчиках. Вони також візьмуть участь у спортивних конкурсах та іграх.


Захід  буде проходити за міжнародною класифікацією в форматі аматорського ралі (категорії III). Маршрут перегонів пролягатиме як вулицями Києва, так і поза містом. При цьому програма не містить небезпечних завдань та відрізків доріг, які можуть завдати шкоди водієві чи автомобілю. Організатори Ралі Дипломатів не передбачають жодних обмежень щодо технічних характеристик автомобілів. Переможцями стануть ті, хто правильно проїде за «легендою», дотримуючись при цьому Правил дорожнього руху, а також найкраще виконають завдання на спеціальних майданчиках.


Протягом дня учасники і гості дійства зможуть спостерігати хвилюючі моменти випробування машин: до їхньої уваги будуть представлені ексклюзивні матеріали від TopGear – всесвітньо відомого автомобільного телепроекту Бі-Бі-Сі, який надав призи для переможців.


джерело www.kmamk.kiev.ua

Источник
Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

Як вибрати автосервіс Сьогодні в Україні працює просто величезна кількість СТО. Саме тому дуже важливо правильно вибрати СТО.

СТО