АВТОспорт 

Ралі "Київська Фортеця" 12-13 травня 2007 року.

Ралі "Київська Фортеця" 12-13 травня 2007 року.
10/05/2007 16:47
10/05/2007 16:47

Київський міський автомотоклуб та оргкомітет з проведення «Кубка Клубного Ралі 2007» запрошують Вас на столичний етап ККР  - ралі «Київська Фортеця», яке відбудеться 12-13 травня 2007 року.
Урочисте відкриття  та старт змагань відбудуться на території музею «Київська фортеця» за адресою: вул. Госпітальна, 4 о 10 годині 12 травня.


Учасники ралі проїдуть поблизу збережених на даний час фортифікаційних споруд, що входять до музейного комплексу «Київська фортеця», щоб привернути увагу спільноти до проблем музею, та збереження історико-культурної спадщини столиці.
Спеціальні ділянки учасники долатимуть на території  НВЦ «Експоцентр України» протягом суботи, починаючи з 11 години. А урочисте нагородження переможців та призерів відбудеться 13 травня опівдні в залі музею «Київська фортеця» на Госпітальній, 4.
Ралі «Київська фортеця» підтримують:
Генеральний спонсор: ТОВ «Нафтопостач»
Спонсори: ТОВ «Фроніус Україна», ТОВ «Современные дымоходы», ТОВ «Юст»,
        ТОВ «Побутавтоцентр», підписна агенція «Самміт».
Інформаційна підтримка: «Авторадіо», «Автоцентр», «За рулем Україна», «Тюнінг», www.icar.com.ua, www.kmamk.kiev.ua
Розклад ККР
- 12-13 травня - Кубок клубного ралі «Київська фортеця»» (Київ)
- 2-3 червня - Кубок клубного ралі «Пікнік» (Дніпропетровськ)
- 30 червня-1 липня Кубок клубного ралі «Гепард» (Чернігів)
- 28-29 липня - Кубок клубного ралі «Олександрія» (Біла Церква)
- 25-26 серпня - Кубок клубного ралі «Дніпро» (Черкаси) (Одеса – резерв)
- 13-14 жовтня  Кубок клубного ралі «Золота осінь» (Харків)
- 17-18 листопада - Кубок клубного ралі «Золотий кубок» (Київ)


Довідка
 «Київська фортеця» – єдина в Україні пам’ятка фортифікаційної споруди ХVІІІ–ХІХ ст. й одна з найбільших у світі кам’яно-земляних фортець, яка збереглася до наших днів. Формування комплексу фортифікаційних споруд «Київської фортеці» розпочалося в перші роки XVIII ст. з будівництва на Печерській височині, довкола Києво-Печерського монастиря, земляної бастіонної фортеці, а завершилося в другій половині XIX ст. спорудженням форту на Лисій горі. Наступним етапом у формуванні комплексу фортифікаційних споруд «Київської фортеці» стало будівництво навкруг Києво-Печерської цитаделі Головної фортеці. Її звели за часів Миколи І, і вона займала значну територію Печерського плато, обмеженого Кловським і Наводницьким ярами, а також крутим берегом Дніпра. Складову частину Госпітального укріплення «Київської фортеці», Косий капонір, побудовано 1844 року. Його з 1863 року використовували як військово-політичну в’язницю. Саме на його базі 1927 року було засновано історико-архітектурну пам’ятку «Київська фортеця» як філію Музею історії Києва. Нині його основні фонди становлять 17 тисяч експонатів. А на днях музею присвоїли статус Національного.

Источник
Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
Моторна олія 15W40Моторна олія 15W40 відіграє ключову роль у житті будь-якого автомобільного двигуна.

ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

СТО