АВТОспорт 

8 березня 2008 року в Києві відбудеться ДЕСЯТЕ ЮВІЛЕЙНЕ «Велике жіноче ралі».

8 березня 2008 року в Києві відбудеться ДЕСЯТЕ ЮВІЛЕЙНЕ «Велике жіноче ралі».
04/03/2008 08:45
04/03/2008 08:45

Словосполучення «Велике жіноче ралі» за роки проведення гонки закарбувалося в пам’яті багатьох киян, адже урочисте відкриття змагань і нагородження призерок традиційно відбуваються на майдані Незалежності.

Дуже популярні ці перегони й серед панянок, котрі прагнуть відсвяткувати «жіночий день» екстремально: щороку до Київського міського автомотоклубу надходить величезна кількість заявок на участь. Чоловіки ж у свою чергу докладають усіх зусиль, щоб гонка стала цікавішою та… складнішою. Приміром, торік вигадали новий конкурс під назвою кілер-слалом: дами мали чавити повітряні кульки колесами автомобілів. Не обійдеться без сюрпризів і цього разу. Основні ж завдання змагань незмінні: проїхати за маршрутом, прописаним мальовничими місцями Києва, та взяти участь у слаломі.
Нагадуємо, в змаганнях можуть брати участь винятково жіночі екіпажі. Заявки на участь у «Великому жіночому ралі» приймаються з 11 лютого електронною поштою kmamk@kmamk.kiev.ua .
www.kmamk.kiev.ua

Источник
Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
Моторна олія 15W40Моторна олія 15W40 відіграє ключову роль у житті будь-якого автомобільного двигуна.

ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

СТО