АВТОспорт 

ЗА КЕРМОМ – ТІЛЬКИ ДІВЧАТА! 2011

ЗА КЕРМОМ – ТІЛЬКИ ДІВЧАТА! 2011
04/03/2011 20:54
04/03/2011 20:54

Квіти, шампанське, подарунки, поцілунки – перші вісники весняного жіночого свята - 8 березня. А в столиці це свято відрізняється ще й великою концентрацією автомобілів на вулицях міста, керованих жінками.
За традицією цього дня Київський міський автомотоклуб (КМАМК) при підтримці КМДА та партнерів проводить «Велике Жіноче Ралі», в якому змагатимуться тільки представниці прекрасної половини людства.
Старт – за традицією на Майдані Незалежності опівдні.
З Майдану учасниці змагань вулицями Києва відправляться розплутувати закарлючки та цифри легенди. Насамкінець легенда виведе учасниць знову на Майдан Незалежності, де переможці отримають заслужені нагороди.
До участі заявилося 36 екіпажів. Траса змагань прокладена вулицями столицi. Рух учасникiв змагань за маршрутом тiльки в рамках Правил Дорожнього руху Украiни.
До участi у ралi допускаються виключно серiйнi легковi автомобiлi, як вiдповiдають вимогам Правил дорожнього руху Украiни, а за кермом - тiльки дiвчата!

Источник Додаткова iнформацiя на сайтi www.kmamk.kiev.ua
Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

Як вибрати автосервіс Сьогодні в Україні працює просто величезна кількість СТО. Саме тому дуже важливо правильно вибрати СТО.

СТО