Список СТО. Выбор специализированных СТО по маркам автомобилей 
Acura Alfa Romeo Audi avia Bentley BMW Buick BYD Cadillac Chery Chevrolet Chrysler Citroen Dacia Daewoo DAF Dodge Ferrari FIAT Ford Geely GREAT WALL GROZ Honda Hummer Hyundai Infiniti Isuzu Iveco Jaguar Jeep KIA Lamborghini Lancia Land Rover Lexus Lotus Mazda McLaren Mercedes-Benz Mercury Mitsubishi Nissan Oka Opel Peugeot Pontiac Porsche Renault Rover SAAB Samand SEAT Skoda Smart Spyker SsangYong Subaru Suzuki Tata Tesla Toyota Volkswagen Volvo ВАЗ ГАЗ Другие ЗАЗ ЛуАЗ Москвич УАЗ


СТО ДЖИП Chrysler ,Dodge ,Jeep ООО "АвтоБизнесЦентр"  Киев

Список СТО. Выбор СТО по специализации 
Автоэкспертиза Антикоррозионная обработка Внешний тюнинг Воостановление элементов ходовой Восстановление электрооборудования ГБО установка ремонт Глушители установка ремонт Диагностика дизельных двигателей Диагностика инжекторных двигателей Диагностика карбюраторных двигателей Диагностика ходовой Диагностика электрооборудования Комплексная диагностика Магазин запчастей Мойка Покраска Развал схождение Ремонт автоматихеских КПП Ремонт бамперов и пластика Ремонт дизельных двигателей Ремонт и замена стекол Ремонт инжекторных двигателей Ремонт карбюраторных двигателей Ремонт кондиционеров Ремонт механических КПП Ремонт ходовой Ремонт электрооборудования Рихтовка Стол заказов запчастей Тонировка Турбины установка ремонт Тюнинг салона Установка дополнительного оборудования Установка сигнализаций Химчистка ЧИП тюнинг Чистка инжекторов Шиномонтаж Шумоизоляция Эвакуатор


ТМ «ЕТАЛОН-АВТОСЕРВІС»

ТМ «ЕТАЛОН-АВТОСЕРВІС»
Комерційна пропозиція
В наш час є дуже важливим зменшення витрат та ефективно використовувати час.
Зважаючи на це ми розробили програму яка дозволяє досягти мети і вигідних партнерських відносин.
Ми пропонуємо:
1. технічне обслуговування та ремонт легкових автомобілів та мікроавтобусів різних виробників, а саме:
технічне обслуговування та ремонт двигунів;
технічне обслуговування та ремонт ходової частини;
регулювання розвал-сходження ходової частини;
комп’ютерну діагностику систем автомобіля;
ремонт та обслуговування паливної апаратури бензинових двигунів;
ремонт та обслуговування системи електрозабезпечення;
встановлення додаткового обладнання; встановлення та обслуговування спеціалізованого обладнання для автомобілів таксі (світлові конструкції «шашки», засобів зв’язку, таксометрів) шино монтажні роботи.
2. Наявність на складі запасних частин та аксесуарів до автомобілів Deawoo, Chevrolet, Chery, KIA, Hyundai, VAZ, ZAZ, у тому числі моторні та трансмісійні мастила, технологічні рідини та витратні матеріали;
3. Постачання під замовлення запасних частин та аксесуарів до автомобілів та мікроавтобусів різних марок;
Ми гарантуємо оперативне проведення робіт та вчасне їх виконання. Якість проведення робіт контролюється на всіх етапах технічного процесу.
Працюємо в готівковій та безготівковій формах розрахунку. Розглядаємо особисто з кожним клієнтом взаємовигідні умови співпраці згідно договору на надання послуг. Надаємо повний пакет бухгалтерських документів.
Вартість робіт:
Вартість нормо-годин обслуговування та ремонту складає:
готівкова форма та безготівкова без ПДВ - 110,00 грн.
безготівкова форма з ПДВ - 120,00 грн.
Для наших клієнтів впроваджена накопичувальна система знижок на обслуговування, яка дозволяє з другого заїзду отримати знижку на послуги у розмірі 3% та з згодом досягнути знижки до 15%.
Також додатково пропонуємо зручну та затишну кімнату відпочинку та очікування на виконання технічного обслуговування Вашого автомобіля. Ви матимете нагоду за чашкою запашної кави або чаю переглянути свої улюблені телепередачі або почитати журнал, здійснити необхідні поточні платежі за відповідні послуги через платіжний термінал, ознайомитись з асортиментом запчастин, витратних матеріалів та аксесуарів для автомобілів.
Ми працюємо для Вас без вихідних: пн.-сб. з 09:00 до 18:00, нд. З 10:00 до 17:00
З повагою, ТМ «Еталон-Автосервіс».
Наша адреса:
02160, м. Київ, вул. Каунаська, 13 (територія АТП ВАТ «Спецтехніка»)

Список услуг:
Список марок:
Телефон (044)503-0-502
Другие координаты: (044)502-35-00

Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

Як вибрати автосервіс Сьогодні в Україні працює просто величезна кількість СТО. Саме тому дуже важливо правильно вибрати СТО.

СТО