АВТОинфор. Рубрикатор по темам  
Акустика Безопасность Двигатель Драйв Закон История Кузов Оптика Отзыв Подвеска Покупка Резина Ремонт Рулевое Салон Тюнинг Ходовая Электрика


АВТОинфо 

Робота водієм з власним авто – які пропозиції доступні сьогодні?

Робота водієм з власним авто – які пропозиції доступні сьогодні?
25/05/2022 17:09
25/05/2022 17:09


Варіанти роботи для водіїв із власним авто

Якщо у вас є своя машина, її можна використовувати не тільки для переміщення містом та відпочинку. Сьогодні ринок праці переповнений вакансіями для власників легкових автомобілів. Багато українських та європейських компаній пропонують водіям заробітні плати аж до 70 тис. гривень. Для працевлаштування потрібно мати, власне, авто, досвід керування автомобілем (бажано від 5 років), водійське посвідчення, страховку транспортного засобу та дотримуватись правил дорожнього руху.




Які пропозиції зараз представлені на ринку праці?
Професія водія потрібна у різних сферах і компаніях: від невеликих інтернет-магазинів до чималих промислових підприємств. Разом з експертами компанії Jooble ми зібрали список актуальних ніш для заробітку, де варто шукати роботу водіям із власним авто:
  • Перевезення. Власники компаній шукають робітників, які доставлятимуть документи, речі з різних точок міста до офісу і навпаки. Також вони можуть возити співпрацівників на бізнес-зустрічі тощо.
  • Таксі. Існує багато онлайн-сервісів, у яких робота водієм з власним авто стає доступною вже після реєстрації онлайн. Служба таксі надає водієві клієнтів через інтерфейс свого мобільного додатку, за що він за це віддає процент свого заробітку. Для такої зайнятості сьогодні не вимагається великого пакета документів. Потрібно лише підтвердити свою особистість і надіслати фото авто і техпаспорта, а також мати під рукою смартфон.
  • Реклама. Наклейки з логотипами компаній на машині можуть приносити пасивний дохід. Зазвичай так рекламують себе компанії з доставки, сервіси таксі та деякі ресторани або інтернет-магазини.
  • Доставка їжі. Для влаштування на роботу кур’єром потрібно зареєструватися у додатку відповідної служби. Водієві потрібно забирати замовлення із різних закладів та оперативно доставляти їх клієнтові. Оплата праці може бути погодинною або фіксованою за замовлення. Також не варто забувати про чайові, до того ж багато компаній компенсують витрати на ПММ.


Пропозиції роботи зі своїм автомобілем можна знайти як в Україні, так і у Польщі, Словаччині чи інших країнах. Зазвичай потрібні водії категорії B – на легкових машинах, мікроавтобусах, вантажівками масою до 3,5 тонн. Для підвищення власної затребуваності на ринку праці можна пройти додаткове навчання та відкрити категорії C і D.


Переваги професії водія з власним авто
Робота підійде людям, які отримують задоволення від керування машиною та не швидко втомлюються від цього. Професія потребує високої концентрації уваги, координації рухів та вміння відчувати габарити. Досвідчені водії відзначають такі переваги свого ремесла:
  • Гнучкий графік. Працівники узгоджують з роботодавцем години та дні виїздів з можливістю змінювати їх за наявності поважних причин.
  • Висока заробітна плата. В Україні водіям з великим досвідом керування автівкою пропонують в середньому 20-30 тис. гривень на місяць, а також бонуси і квартальні премії. У Польщі робітники отримують 1500-2500 доларів.
  • Вища освіта не потрібна. Для цієї професії достатньо мати шкільну освіту, але працевлаштування за кордоном часто додатково вимагає знання їхньої державної мови на рівні B1-B2.
  • Попит. Водії потрібні практично скрізь: у охороні здоров'я, комунальних господарствах, вантажоперевезеннях, торгівлі, сфері послуг і навіть державній службі.

Слід пам’ятати, що водій несе відповідальність не тільки за перевезення, підтримку автомобіля в чистоті та гарному технічному стані, але й за приймання та безпеку вантажу. Працівник, як правило, також відповідає за дорожню, товарно-супровідну документацію, приймає оплату та ін.

Источник
Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

Як вибрати автосервіс Сьогодні в Україні працює просто величезна кількість СТО. Саме тому дуже важливо правильно вибрати СТО.

СТО