АВТОновости 

Німецьке відділення компанії Goodyear Dunlop Tires отримало нагороду «Nissan Quality Certificate»

Німецьке відділення компанії Goodyear Dunlop Tires отримало нагороду «Nissan Quality Certificate»
18/01/2018 17:07
18/01/2018 17:07





На щорічному заході Nissan Europe Supplier Quality Seminar, присвяченому питанням якості постачання комплектуючих, представники департаменту закупок компанії Nissan нагородили німецьке відділення Goodyear Dunlop за «високу якість автомобільних комплектуючих, які постачаються компанії Nissan».

У відзначенні постачальників комплектуючих враховувалися такі критерії, як доставка, вартість та наявність дефектів. Компанія Goodyear отримала високу оцінку за всіма параметрами. У 2016 році в Nissan також дуже високо оцінили роботу Goodyear, яка дозволила компанії уникати будь-яких проблем з їх продукцією упродовж року.

Церемонія нагородження відбулася у вересні 2017 року в Центрі компанії Nissan в Барселоні, Іспанія. Нік Харлі, керівний директор напрямку постачання шин для споживачів компанії Goodyear в Європі, на Близькому Сході та в Африці, зазначив: «Отримана від Nissan нагорода — велика честь для Goodyear та всіх багатопрофільних команд компанії. Це яскравий показник нашого прагнення надавати компанії Nissan не тільки високоякісні продукти, але й послуги».
Зі свого боку, на нагородженні представники компанії Nissan вказали, що Goodyear Dunlop отримала винагороду «за постачання автомобільних комплектуючих чудової якості».
Источник Goodyear.
АВТОновости
 Castrol в авангарді інновацій.
11/03/2024 16:28
11/03/2024 16:28
Castrol виповнилось 125 років, ми дивимося у майбутнє з новою стратегією. Як і личить світовому бренду, в цьому ювілейному році Castrol представляє нову сміливу стратегію «Попереду, Вище, Швидше».


Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

Як вибрати автосервіс Сьогодні в Україні працює просто величезна кількість СТО. Саме тому дуже важливо правильно вибрати СТО.

СТО