АВТОновости 

Vodafone запровадив в Україні систему автобезпеки Vodafone Guardian

Vodafone запровадив в Україні систему автобезпеки Vodafone Guardian
08/04/2021 11:02
08/04/2021 11:02

Vodafone запускає в Україні сервіс захисту автомобілю від викрадення Vodafone Guardian.
Система розроблена Vоdafone Group, світовим лідером у галузі IoT, та працює 60+ країнах світу – без додаткових витрат у роумінгу.
Тепер вона доступна й українським автолюбителям.



Vodafone Guardian – це супутникова система безпеки для автомобіля з диспетчерською підтримкою українських клієнтів у режимі 24/7.




Вона забезпечує:


  • виклик патруля протягом 5 хвилин після отримання повідомлення про позаштатну ситуацію
  • виклик екстрених служб 24/7
  • дистанційне блокування руху за допомогою диспетчерського центру
  • online-контроль стану автомобіля: моніторинг поїздок, заряд акумулятора, спроби включення автомобіля та ін.
  • обслуговування за межами України.


У разі викрадення автомобіля диспетчерський центр самостійно зв’язується з правоохоронними органами та передає інформацію про місцезнаходження автомобіля – до моменту знаходження та повернення автомобіля власнику.

Щорічно в Україні викрадають більше 3000 автомобілів, більшу частину яких не знаходять. На сьогодні супутникові системи автобезпеки вважаються найнадійнішим захистом авто від викрадення. Вони відстежують сигнали тривоги від авто і забезпечують зв’язок між авто та диспетчерським центром в режимі реального часу і в екстрених ситуаціях миттєво реагують на тривоги – відбувається блокування двигуна автомобіля чи виклик Національної поліції.

Обладнання

Vodafone Guardian передбачає прихований монтаж обладнання в салоні авто, а також безконтактну систему ідентифікації власника за допомогою мітки Driver Card – це дозволяє уникнути незручного набору коду з клавіатури, а також зробити систему захисту непомітною для стороннього ока. Система не садить акумулятор, адже Vodafone Guardian вирізняється рекордно низьким енергоспоживанням.

Обладнання встановлюється на спеціалізованих СТО.

Підтримка

Цілодобовий диспетчерський центр миттєво сповіщає власника автомобіля про виникнення позаштатних ситуацій, а також надає послуги виклику екстрених служб, у залежності від ситуації – швидкої, поліції чи пожежної служби, допомоги в дорозі.

Cистема Vodafone Guardian працює в Україні та за кордоном, більш ніж в 60 країнах світу, у тому числі у 45 країнах Європи, без додаткових витрат у роумінгу. У разі виникнення позаштатних ситуацій з автомобілем інформація про дорожню пригоду передається до локальних диспетчерських центрів Італії, Франції, Іспанії, Великобританії, Польщі, Нідерландів та ін.

Керування

Керувати системою зручно за допомогою мобільного додатку My Connected Car, а також через web-інтерфейс. Автовласник може самостійно вмикати режими «СТО» чи «Транспортування» в мобільному додатку, отримувати звіт про місцезнаходження авто та його переміщення, а також регулярну самодіагностику технічного стану системи.

Вартість

Користування Vodafone Guardian коштує 5 699 грн за 12 міс., користувачі системи одноразово сплачують за обладнання 5 800 грн та від 4 000 грн за монтаж – залежно від моделі авто.

Офіційним сервіс-провайдером Vodafone Guardian в Україні є компанія Benish GPS, лідер ринку супутникових систем безпеки та моніторингу. Benish GPS створено Диспетчерський центр для підтримки Vodavone Guardian. Він контролює роботу системи 24/7 та у випадку втрати зв’язку чи інших тривог миттєво реагує та протидіє викраденню шляхом блокування автомобіля та виклику патруля Національної поліції. Диспетчерський центр також надає автовласнику підтримку в дорозі.
Источник www.autoua.com
Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
Моторна олія 15W40Моторна олія 15W40 відіграє ключову роль у житті будь-якого автомобільного двигуна.

ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

СТО