АВТОспорт 

ВПЕРШЕ В ЧЕРКАСАХ ВІДБУДЕТЬСЯ КУБОК УКРАЇНИ З АВТОРАЛІ

ВПЕРШЕ В ЧЕРКАСАХ ВІДБУДЕТЬСЯ КУБОК УКРАЇНИ З АВТОРАЛІ
20/04/2010 07:20
20/04/2010 07:20

24-25 квітня вперше в Черкасах відбудеться перший етап Кубку України з авторалі – «Ралі Славутич». Змагання проводиться Автомобільною Федерацією України за підтримки Черкаського Ралі Клубу та Черкаського Стрітрейсинг Клубу.

Своєю назвою гонка завдячує Радянським часам, коли Черкаси були центром проведення не тільки чемпіонатів Української республіки, а й Чемпіонату СРСР. Останнє професійне ралі відбулося в Черкасах 20 років тому назад, і от великий автоспорт повертається до Черкаського регіону.

Урочисте відкриття Кубку відбудеться 24 квітня в центрі міста Черкаси, де організатори підготували оригінальний сюрприз для глядачів - справжня змагальна ділянка, що проходитиме вулицями міста.

Основні швидкісні ділянки глядачі зможуть спостерігати в районі трьох сіл – Старосілля, Драбівка та Яснозір’я. Швидкісні траси з ґрунтовим покриттям вразять як самих учасників ралі, так і вболівальників цього виду спорту. Загалом автомобілі гонщиків проїдуть близько 70 км бойової дистанції ралі.

Детальну інформацію про ралі можна отримати на офіційному веб-сайті змагання – http://www.streetracing.ck.ua/rally/.
Источник
Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

Як вибрати автосервіс Сьогодні в Україні працює просто величезна кількість СТО. Саме тому дуже важливо правильно вибрати СТО.

СТО