АВТОновости 

UKRSTREAM.TV ПРЕЗЕНТУЄ: МІСІЯ «СХІД»

UKRSTREAM.TV ПРЕЗЕНТУЄ: МІСІЯ «СХІД»
27/03/2014 17:17
27/03/2014 17:17

ВІЙНА. Це слово добре всім відоме. Ми часто використовуємо його в десятках образних контекстів. Але зараз це слово несподівано набуло для нас цілком буквального значення!

Ми з хвилюванням і осторогою дивимось на Схід. Кожен ранок і вечір слухаемо, дивимось, читаємо новини. А чи не почалась «вона»?.. В даній ситуації нам доводиться сподіватись на здоровий глузд політиків та на стійкість нашої армії.
Ніхто не має ілюзій щодо можливостей наших збройних сил. Десятиліття методичного знищення армії далися взнаки. Проте, історія знає бесліч прикладів, коли дух, сила волі, відвага, сміливість та почуття обов’язку виявлялись сильнішими за зброю та агресію! І саме в наших силах вселити в серця українських вояків впевненість і рішучість, як це було за часів козацтва, як це було під час Другої світової, як це було ніни на Майдані.
Незалежний Інтернет-телеканал UkrStream.TV започатковує Місію «СХІД». Ми спорядили експедицію у східні та південні області України. Під час Місії «СХІД» будуть влаштовуватись трансляції наживо із військових частин. Це дозволить налагодити зв’язок між військовослужбовцями та їхніми родичами по всій Україні, що безсумнівно підніме бойовий дух нашої армії. Сигнал із військових частин ретранслюватиме у свій телевізійний ефір партнер UkrStream.TV телеканал «Еспресо TV».
Також команда UkrStream.TV відвідає українські прикордонні блокпости. Крім того, під час Місії «СХІД» будуть встановлені онлайн камери в обласних центрах на Сході України.
Місія «СХІД» стала можливою завляки співпраці з легендарним українським автогонщиком засновником і президентом Київського міського автомотоклубу (КМАМК) Сергієм Маликом. Експедиція здійснюватиметься на унікальному позашляховику «Вепр».


Перебіг Місії «СХІД», трансляції на відеоматеріали дивіться на сайті www.ukrstream.tv
За додатковою інформацією та з питань співпраці та допомоги звертайтесь за електронною адресою: editor@ukrstream.tv
Канал UkrStream.TV був створений командою незалежних професійних журналістів. Він фінансується за рахунок добровільних пожертв. UkrStream.TV показує події без монтажу та без коментарів – такими, які вони є насправді.
Трансляції UkrStream.TV використовували десятки телекомпаній в Україні та у всьому світі, такі як «Еспресо ТБ», «Громадське телебачення», «5 канал», «24», «1+1», «Інтер», «Україна», Reuters, ВВС, CNN та багато інших. На сьогодні UkrStream.TV є лідером в Україні з організації та проведенню інтернет-трансляцій.
Телеканал «Еспресо TV» стартував у листопаді минулого року. За цей короткий період став впізнаваним на усіх континентах світу. Трансляції «Еспресо TV» потрапили до ефіру багатьох популярних телеканалів та на перші шпальти інтернет-видань світу. За рейтингом Bigmir, портал espreso.tv увійшов в ТОП-15 сайтов, категорії ЗМІ.
Київський міський автомотоклуб (КМАМК) — це команда однодумців, яка вже 16 років живе автомобільним спортом. За цей час клуб провів більше 300 змагань та соціальних акцій. Його члени встановлювали рекорди, перемагали у змаганнях, тренували майбутніх чемпіонів, робили все для того, щоб український професійний та аматорський автоспорт розвивались.
Директор Ukrstream.TV
Пелешок Павло Миколайович
Источник proformula.ua
Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
Моторна олія 15W40Моторна олія 15W40 відіграє ключову роль у житті будь-якого автомобільного двигуна.

ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

СТО