АВТОновости 

ВЕЛИКЕ ЖІНОЧЕ РАЛІ 2018

ВЕЛИКЕ ЖІНОЧЕ РАЛІ 2018
07/03/2018 06:43
07/03/2018 06:43

Жінки за кермом — сьогодні вже не рідкість. Вони не менш впевнено себе почувають від чоловіків.
Жінок-автомобілісток з кожним днем стає все більше: небайдужих до швидкості та моторів, які полюбляють оновлювати дрібничками свою машинку, а деякі навіть мріють займатися автоспортом.

Саме для вас, дорогі жінки та дівчата, Київський міський автомотоклуб (КМАМК) підготував традиційне щорічне змагання – ВЕЛИКЕ ЖІНОЧЕ РАЛІ.
Звичайний весняний день, ми перетворимо у пригоду для усіх власниць автомобілів. Щоб стати повноцінним екіпажем, ми запрошуємо до участі і ваших подруг, які можуть спробувати себе у ролі другого пілота (штурмана).

ВЕЛИКЕ ЖІНОЧЕ РАЛІ – непогане місце для того, щоб перевірити власні навички, заявити про себе та отримати позитивні емоції.
Источник #КМАМК
Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

Як вибрати автосервіс Сьогодні в Україні працює просто величезна кількість СТО. Саме тому дуже важливо правильно вибрати СТО.

СТО