АВТОновости 

Під Києвом пройде Ралі СТОЛИЦЯ 2020

Під Києвом пройде Ралі СТОЛИЦЯ 2020
16/10/2020 10:43
16/10/2020 10:43

Київський міський автомотоклуб запрошує у м.Іршанськ. Житомирська область ·
Шановні вболівальники, чекаємо вас на Ралі СТОЛИЦЯ 2020.

Кращі автоспортсмени країни, гуркіт "бойових" автомобілів, ефектні проїзди по гравійним спец ділянкам, шалена боротьба – це все "РАЛІ СТОЛИЦЯ".
Автомобілі та класи:
- В заліку "РАЛІ СТОЛИЦЯ" братимуть участь автомобілі, що відповідають вимогам наступних груп:
- автомобілі класу "RC1" (згідно регламенту Чемпіонату світу з ралі) та автомобілі з електричним двигуном виключно в абсолютному заліку окремого змагання (без нарахування очок в залік Чемпіонату);
- автомобілі класу "RC2" (згідно регламенту Чемпіонату світу з ралі) виключно в абсолютному заліку V етапу Чемпіонату України з ралі 2020 року;
- автомобілі груп "4WD OPEN", "2WD OPEN" та "2WD" - у абсолютному заліку та залікових группах (класах) V етапу Чемпіонату України з ралі 2020 року.
Загальна довжина маршруту майже 200 км.

- Субота (17 жовтня), з 18:30 - презентація команд, урочисте відкриття змагання (м. Житомир, майдан імені С.П.Корольова, 1, площа біля Житомирською ОДА);
- Неділя (18 жовтня), з 19:00 - церемонія нагородження
переможців та призерів ралі, урочисте закриття змагання (смт Іршанськ, вул. Гагаріна, майданчик біля Будинку культури).
Источник Ралі СТОЛИЦЯ
Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

Як вибрати автосервіс Сьогодні в Україні працює просто величезна кількість СТО. Саме тому дуже важливо правильно вибрати СТО.

СТО