АВТОновости 

ДОРОЖНЯ РОЗМІТКА: за безпеку на дорозі.

 ДОРОЖНЯ РОЗМІТКА: за безпеку на дорозі.
04/07/2017 15:10
04/07/2017 15:10

Київський міський автомотоклуб (КМАМК - kmamk.com) ініціює створення соціального проекту - ДОРОЖНЯ РОЗМІТКА: за безпеку на дорозі.
Долучитися може кожен – від автомобіліста та пішохода до гостей міста Києва.

КМАМК вже звернувся до очільника столиці з відповідною вимогою, адже починаючи з квітня 2016 року, у місті, практично на усіх дорогах, не оновлюють розмітку. На більшості доріг та шляхопроводах вона взагалі відсутня.
_______

А Ви знали, що: дорожня розмітка, нанесена правильним чином, покликана забезпечити орієнтацію водіїв на дорозі, організувати режими дорожнього руху та вказати напрямок при всіляких погодних умовах. Таким чином, вона бере активну участь у реальному дорожньому русі (поряд із знаками і світлофорами).

Наприклад, у разі відсутності дорожньої розмітки, при визначенні винуватого у ДТП, не можливо належним чином скласти протокол та схематично відобразити саме ДТП.
_______

Отже, ЩО МОЖЕТЕ ВИ:
1. Зробити фото місця без дорожньої розмітки;
2. Розмістити знімок на цій сторінці;
2. Вказати адресу проблемної розмітки;
4. Поділитися нашим проектом та залучити до нього друзів.

Протягом липня та серпня цього року, ми збираємо інформацію для визначення реального об'єму проблемних доріг без розмітки. Даємо сигнал до мерії, щоб, завдяки дій небайдужих громадян, ПОВНІСТЮ ВІДНОВИТИ РОЗМІТКУ у Києві.
Усі ці дії дозволять тримати ситуацію на контролі, щоб у майбутньому не повторити становище.

#соціальнийпроект #КМАМК #дорожнярозмітка
Источник #КМАМК #дорожнярозмітка
АВТОновости
 Castrol в авангарді інновацій.
11/03/2024 16:28
11/03/2024 16:28
Castrol виповнилось 125 років, ми дивимося у майбутнє з новою стратегією. Як і личить світовому бренду, в цьому ювілейному році Castrol представляє нову сміливу стратегію «Попереду, Вище, Швидше».


GM Defense розробляє Новий Броньований SUV для Дипломатичної Служби США
27/01/2024 09:48
27/01/2024 09:48
GM Defense отримав від Державного департаменту США вагомий контракт на розробку та постачання нового броньованого позашляховика.


Реклама
Запчасти
Онлайн сервис по поиску автозапчастей в Украине
Реклама
АВТОинфо 
Моторна олія 15W40Моторна олія 15W40 відіграє ключову роль у житті будь-якого автомобільного двигуна.

ключові аспекти, які слід врахувати при виборі компанії для допомоги в автопідборі Купівля автомобіля — це важливий крок, який потребує уважного підходу та аналізу.

huyndai tucson 2021 За останні кілька років кількість авто з Кореї на вулицях помітно збільшилась. Серед них трапляються на газі, електрокари, а також варіанти оснащені бензиновими або дизельними двигунами.

СТО